Je tweedehands kleding verkopen, of ruilen met anderen?

Swapp is de ruil & verkoop App voor jouw fashion, sieraden en accessoires

Swapp is een nieuwe fashion App waar je heel gemakkelijk jouw kleding kunt ruilen met anderen of aan anderen kunt verkopen. Door de App te downloaden (iOS of Android) krijg je toegang tot een oneindige kledingkast van heel vrouwelijk Nederland.

Je kunt heel gemakkelijk jouw digitale kledingkast creëren door foto’s van jouw fashion items te uploaden in de App 

Anderen kunnen dit zien in het totale aanbod, net zoals bij een post op bijvoorbeeld Facebook of Instagram zichtbaar is. Andere Swappers kunnen vervolgens reageren op jouw artikelen door je een ruilverzoek te sturen, of door een bod te doen. Zie hieronder in een kort filmpje hoe het werkt: 

Hoe werken ruilverzoeken en ruilen? 

Als je een ruilverzoek van iemand krijgt in Swapp, (dit komt binnen als notificatie) kan je hierop klikken, waardoor je direct de digitale kledingkast van de ander ziet. Als je hier iets leuks tussen ziet, kan je vervolgens zelf ook op “S” klikken in de App. Daarmee hebben jullie een ruil-match (Swapp-match) gemaakt. De ander krijgt hier dan vervolgens ook een notificatie van. Je kunt de persoon met wie je een match hebt heel gemakkelijk benaderen door een chat-berichtje te sturen. Dit gaat hetzelfde als bijvoorbeeld in WhatsApp, maar dan in Swapp. (Wij verdienen hier overigens niks aan #Swappiness). 

Hoe accepteer je een bieding?

Als er geen match te vinden is met iemand die interesse heeft in jouw items, dan kan je ook een prijs overeenstemmen. Dit kan doordat je een bod accepteert bijvoorbeeld, door op de “V” te klikken, dit staat achter het bod, maar je kan deze persoon ook persoonlijk een chat-berichtje sturen in de App om een prijs af te spreken. Indien je een bieding wilt afwijzen klik je achter de bieding op “X”. Deze persoon wordt hier dan middels een notificatie van op de hoogte gesteld. 

Is er een Swapp-macht gemaakt? Spreek dan in de chat af waar je elkaar ontmoet

Natuurlijk is het wel erg handig als je bij elkaar in de buurt woont en je jouw (tweedehands) kleding direct kan overhandigen. Dus woon je bijvoorbeeld in Amsterdam en wil je elkaar 2e hands kleding, schoenen, sieraden, tasjes of ander accessoires met elkaar ruilen of verkopen? Dan kan je in de Swapp-chat met elkaar een plek afspreken voor de overdracht. Als je wat verder bij elkaar uit de buurt woont kan je je items natuurlijk ook gewoon versturen met postNL.

Ook kan je in Swapp de regio’s afstemmen van items die je in je aanbod wilt zien.

Stel je woont in Utrecht en je wilt alleen 2e hands kleding zien in Utrecht, dan stel je bij ‘instellingen’ het aantal kilometers in. Dit is de omtrek om jou heen in kilometers van het aanbod dat dan in jouw overzicht van producten zichtbaar is.

Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor;

Tweedehands kleding in Rotterdam

Tweedehands kleding in Groningen

Tweedehands kleding in Leiden

Tweedehands kleding in Den Haag

Tweedehands kleding in Nijmegen

Tweedehands kleding in Arnhem

Tweedehands kleding in Breda

Tweedehands kleding in Eindhoven

Tweedehands kleding in Tilburg

Tweedehands kleding in Maastricht

Zowel bij ruilen als bij verkoop kan je samen een ophaal-adres afspreken, of het natuurlijk gewoon via PostNL versturen. Houdt er wel rekening mee dat PostNL voor de meeste pakketten 6,75 EUR rekent.

Zie hieronder in dit filmpje hoe je jouw fashion items upload in Swapp: 

Swapp – Hoe werkt het?

 Download hier de Swapp voor iOS – iPhone

 Download hier de Swapp voor Android telefoons

Liefs Lonneke – Team Swapp

swapp phone summer zacht