It’s time for your summer festival outfit!

Om Game of Thrones even te un-quoten: “Winter is definitely NOT coming!”

Het is hoogtijd om te stralen in je zomerse shine-pak! En waar ga je die vandaan trekken? Van Swapp natuurlijk! Wie houdt er niet van festivals in de Nederlandse zomermaanden?  En wie wil er daar niet helemaal tip top uitzien? Hieronder wat tips om in no-time te sprankelen in jouw nieuwe festival outfit!

Schermafbeelding 2016-06-13 om 20.49.29 

  1. Download Swapp
  2. Stel je GPS in op bvb 10km (zo zie je alleen het aanbod van andere Swappers uit jouw omgeving)
  3. Kijk in je feed
  4. Zoek een leuke outfit uit
  5. Stuur een ruil voorstel (met de “S” knop) of bied op het item (met het hamertje)
  6. Stuur deze persoon een berichtje en spreek ergens af
  7. Maak de ruil met elkaar of koop -/ verkoop het item
  8. You’re ready to go!
  9. Enjoy the summer!

Andere Swappers gingen je voor: 

We hebben op Shoeless Festival gestaan en aankomend weekend staan we op Nomads in Amsterdam, om mensen hun festival outfit te laten ruilen… En OMG wat een succes was dit op Shoeless!

Met een oude Ford brandweer wagen als ons vervoer en stand hebben we de ruil-rekken uitgestald en al snel kwamen de eerste Swappers zich bij ons melden. Alle kleding ging uit en items van de rekken gingen aan. De kleding die mensen hebben achtergelaten kunnen vervolgens (na een goeie wasbeurt uiteraard) weer volop geswappt worden op Nomads Festival op 25 juni. (Op Nomads kan je ons vinden in een van de Tipi tenten!)

IMG_8024shoeless

Dus ga snel geld verdienen met je kledingkast door jouw items te verkopen of met elkaar te ruilen. En scoor zo een lekker nieuw pakje voor elk feestje waar je naartoe gaat de komende zomer maanden!

Wij doen dit omdat wij denken dat iedereen stiekem een schatkist aan vette items verborgen houdt in haar kledingkast, die gedeeld moeten worden met de wereld. Wij denken jij dat jij dit ook wel wilt en nu kan het heel gemakkelijk vanuit je luie stoel met Swapp!

Je kunt ons trouwens op Instagram vinden als: #Swappfashion

Direct de App downloaden?

Download Swapp hier voor iOS (iPhone)

Download Swapp hier voor Android telefoons

Liefs Lonneke – Team, Swapp

swapp-logo-black-trans