Een overvolle kledingkast maar niks om aan te trekken?

Nu is er Swapp om je tweedehands kleding te swoppen!

Herken je dit? Dan is Swapp wat voor jou! Swapp is een App waarmee je foto’s kan uploaden van je kleding, sieraden en accessoires om te ruilen, kopen of te verkopen aan andere fashion lovers. Iedere Swapper kan items liken, andere Swappers volgen en je kunt met elkaar chatten, maar bovenal met elkaar Swappen vanuit jouw digitale kledingkast, heel relaxt vanuit je luie stoel (en tegelijkertijd geld verdienen!).

nothing to wear-af

Toen ik nog studeerde is het idee van kleding-ruil onstaan door mijn vriendinnen: 

We hadden vaak feestjes met elkaar, je wilt op elk ander feestje toch weer een beetje leuk voor de dag komen en aan het einde van de maand is die portemonnee toch best wel leeg ineens en denk je: “een overvolle kledingkast, niks om aan te trekken en geen geld?”.

Ik ging toen ook vaak bij vriendinnen langs om iets uit hun kast te trekken en andersom gebeurde dit natuurlijk ook. Maar iedereen is druk met van alles en nog wat. Er werd toen, in real-life weliswaar, al heel wat afge-swappt, maar er was nog geen leuk platform die dit aanbood voor meisjes / vrouwen. Een leuke en gemakkelijke manier om in de kleding kast van andere meiden te kunnen kijken en deze fashion met hen te ruilen of te kopen. En dat is precies waarom we Swapp voor jou hebben gemaakt! En kan je niet alleen bij je vriendinnen mee gluren in hun kleding kast, maar ook in die van heel vrouwelijk Nederland! Hoe leuk is dat!?

Ik denk dat er meer meisjes zijn zoals ik. En nog steeds zie ik bij vriendinnen die dingen weggooien van “Nee! Niet doen! Wil ik hebben!”.

Nu kunnen we eindelijk voorkomen dat deze vriendinnen hun leuke (merk)kleding  zomaar weggooien, terwijl anderen dit misschien nog wel willen kopen, of misschien willen ruilen voor iets anders.

Wil jij ook mee gluren in de (digitale) kledingkasten van anderen en jouw fashion verkopen of ruilen voor iets anders?

Wacht dan niet langer en try it out yourself!

Download Swapp hier voor iOS (iPhone)

Download Swapp hier voor Android telefoons

Liefs Lonneke – Team Swapp

swapp-logo-black-trans