Van online kleding shoppen naar online swoppen!

Gratis iets voor niets, wie wil dat nou niet (Hollanders als we zijn)?

We gaan even terug naar de roots, het aloude koe-handel, Nederlanders als we zijn. Handje-klap, zo ging dat toen. Maar nu niet meer, best jammer vinden wij dat. Want jouw kledingkast is veel geld waard en jij kan daar een leuk dealtje uit “klappen”.  

In de bekende kleding winkels betaal je de hoofdprijs, baan je  je een weg door de drukke winkelstraten en wie kent het niet, je bent er soms alweer snel op uitgekeken. Andere keren bestel je iets online, maar voldoet vaak niet aan jouw verwachtingen (niet te beginnen over compleet andere prints of kleuren, dat stond dus echt niet op die ge-photoshopte advertentie op internet he) en komt geen menselijk contact aan te pas.

Schermafbeelding 2016-06-13 om 20.48.46

Met Swapp willen we jou in control zetten over je eigen “assets”, namelijk; jouw schatkist aan kleding. Misschien wil je hier zelf helemaal niks meer mee, maar denkt een ander: “Yes, my my my!”. Wij zetten jou nu ‘in control’ over jouw kledingkast waarmee je niet alleen geld kunt verdienen, maar ook nog iets anders gratis en voor niks mee terug kunt krijgen! En wie wil dit nou niet?

Met Swapp krijg je ruil voorstellen, biedingen of comments van andere Swappers in de vorm van een notificatie (precies zoals dat ook in Facebook gaat), kan je chatten over jouw fashion items, of die van een ander in de Swapp-chat (dit gaat precies zo als in WhatsApp), kan je mensen volgen, (precies zoals op dit gaat op Instagram) en kan straks ook nog eens direct met elkaar afrekenen in Swapp. Dus best of all worlds in one, maar dan speciaal voor jouw fashion!

Klinkt dit als iets voor jou? Download dan snel de App hieronder in de link: 

Download Swapp hier voor iOS (iPhone)

Download Swapp hier voor Android telefoons

Liefs Lonneke – Team Swapp

swapp-logo-black-trans