Online jouw eigen tweedehands fashion verkopen?

Wie kent Marktplaats niet? Hier staat een aanbod van A-Z aan tweedehands spullen, maar niet specifiek voor kleding (en vrouwenmode.. nou ja, laten we daar maar niet over beginnen). Het aanbod is dan ook vaak niet volledig afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren of maten. Iedereen is anders en zo ook onze vrouwelijke maten.

Schermafbeelding 2016-06-13 om 21.28.10

Swapp is in feite een marktplaats voor kleding, alleen grote verschil is; Het is alleen voor meisjes / vrouwen, afgestemd op een zoek-regio, jouw fashion voorkeuren en maten, dus je ziet alleen items die voor jou interessant zijn. Daarnaast kan je jouw items niet alleen verkopen, maar bijvoorbeeld ook ruilen voor iets anders.

Andersom kan jij jouw fashion precies zo aanbieden, zodat het voor anderen weer interessant is en samen kunt swappen (ruilen & verkopen). Je kunt je eigen prijzen hanteren of open staan voor ruilvoorstellen van anderen. It’s all up to you! 

Door foto’s te maken en deze te uploaden in Swapp kunnen zien welke tweedehands kleding andere Swappers bij jou kunnen ruilen of kopen.

Swapp is daarmee een online platform en App, waarmee je tweedehands kleding gemakkelijk online kunt ruilen met anderen, of aan andere kunt verkopen.

Benieuwd hoe het werkt en direct zelf aan de slag met je kleding kast?

Zie hieronder een kort filmpje hoe Swapp werkt:

Direct aan de slag?

Download Swapp hier voor iOS (iPhone)

Download Swapp hier voor Android telefoons

Liefs Lonneke -Team Swapp

swapp-logo-black-trans