Het is vrijdag avond! Hoogtijd om je party-pak te scoren met Swapp!

Wie kent dit probleem niet; Het is vrijdagavond, je gaat straks uit met je vriendinnen… maar…. Die outfit… OMG. Hoe gaan we dat debacle zo snel te boven komen?!?!

Je kan natuurlijk bij al je vriendinnen van deur tot deur, maar tegen de tijd dat je dat hebt gedaan is het feest al losgebarsten en mis je all the fun! Niet echt een optie dus, maarrr, we hebben nu wel iets anders voor je!

Namelijk, download snel Swapp en kijk wat meiden bij jou in de buurt hebben ge-upload. Via Swapp kan je gemakkelijk zien wat er in jouw omgeving aan fashion wordt aangeboden. Wanneer je iets leuks ziet in iemands’ Swapp-closet, stuur je een chat-berichtje om af te spreken en die leuke outfit ergens op te pikken.  Voor je het weet sta je in die club met je vriendinnen te stralen in je nieuwe party pak!

party-rond

Je kan natuurlijk een ruil-verzoek sturen of een bieding doen, maar een chat’je is misschien wel net zo effectief! Je kunt al het aanbod selecteren op basis van GPS, dus lekker dicht bij jou in de buurt, dan hoef je niet eerst een uur te fietsen voor die perfecte outfit.

Is het nu toevallig vrijdag avond en ervaar je dit probleem? Wacht dan geen seconde langer, jouw nieuwe outfit is waiting for you at Swapp!

Download Swapp hier voor iOS (iPhone)

Download Swapp hier voor Android telefoons

Liefs Lonneke – Team Swapp

swapp-logo-black-trans